Méja Balkon Kebon Balkon Setél Taman Luar Ruangan Cor Antik Aluminium Méja Patio Luar sareng Korsi

Méja Balkon Kebon Balkon Setél Taman Luar Ruangan Cor Antik Aluminium Méja Patio Luar sareng Korsi

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan Husus:
Taman Set
Pamakéan umum:
Jati outdoor
Kemasan surat:
N
Bahan:
logam, Cor Aluminium
Tipe Logam:
Aluminium
Narilep:
henteu
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
TOP ASIAN
Jumlah modél:
TA-CA006, TA-CA006
Ngaran Produk:
Taman Dinner Set
Warna:
Pilihan atanapi Ngepaskeun
Bantal:
Tanpa
Paking:
1set / 3 karton
Gaya:
Jati Modern Modern
Pamakéan:
Taman, Patio, outdoor sareng Indoor
Rengse:
Lukisan dilapis bubuk
Kamampuhan Suplai
50000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Standar kami atanapi sakumaha per pamundut customer urang
Palabuhan
Ningbo

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 340 341 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 30 40 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Ngaran Produk
 Taman Dinner Set
Gaya
Jati Taman Luar
Ukuran méja
D121.5 * 74cm
Warna
Pilihan atanapi Disaluyukeun
Ukuran Korsi
60.5 * 56 * 82.5cm
Tempat Produk
Cina
Beurat produk 
48.7kgs
Modeu pangemasan
1set / 3ctn
Bahan
Cor Aluminium
Diplay Produk Sarua                                                                                 
TAZ999
TAZ889
TA-CA001
TA-CA002
Produk Patali
Pakét & Pengiriman
Perkenalan Perusahaan
FAQ
Istilah harga: FOB Ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami