Promosi 2,7M Babak Payung Kayu Payung Parasol

Promosi 2,7M Babak Payung Kayu Payung Parasol

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan umum:
Jati outdoor
Kemasan surat:
Y
Jenis:
Payung
Bahan Kutub:
kai
Payung Radii:
1,35M
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
TOP ASIAN
Jumlah modél:
TA-WU026
Ngaran Produk:
Payung Kayu
Warna:
Pilihan atanapi ngaropea
Bahan lawon:
Lawon poliéster anu dicitak
Bahan pigura:
Kayu
Ukuran:
Dia.2.7M
Dasar:
Tanpa dasar payung
Iga:
8 pcs
Waktos conto:
5-10 dinten
Paking:
1pc / CTN

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
203X30X14 cm
Beurat kotor tunggal:
13,500 kg
Tipe Paket:
Standar kami atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 500 501 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 14 30 35 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
2,7m Babak diaméterna Payung Kayu
Pigura Hardwood Tropis pikeun langkung katahanan
2 pcs kutub nganggo 8 iga
Panutup Kain Poliéster Poliéster
2 pcs Sistem katrol pikeun gampang muka payung
Pilihan atanapi warna khusus, 1pc / ctn
Gambar lengkep
Rupa-rupa warna sayogi pikeun konsumén pikeun dipilih, 
konsumén tiasa nangtoskeun warna naon anu anjeun resep
Lawon poliéster 100%, kinerja tahan cai saé, 
lawon bisa dirobah nurutkeun sarat konsumén
Produk Patali
Pakét & Pengiriman
Perkenalan Perusahaan
Top Asian Resource Co., Ltd., didirikeun taun 2012. Ngaliwatan mangtaun-taun pangwangunan kalayan usaha rajin sareng dedikasi ti tim kami sareng dukungan anu dipasihkeun ku palanggan anu kami hargana,
Top Asian Resource Co., Ltd. parantos janten salah sahiji pamasok utama di Cina.

Produk kami diékspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di panjuru dunya kalayan kualitas luhur sareng harga kalapa.

Kami gaduh produk "MAIN" ieu pikeun nawiskeun anjeun:
Jati Luar, Barang kebon, Barang Patio sareng Hiasan anu sanés.
Top Asian Resource Co.is siap iraha waé pikeun dijantenkeun vendor anjeun anu dipercaya sareng dipercaya di Cina. 100% Kapuasan pelanggan mangrupikeun tujuan urang.
Sakali kontak sareng kami, anjeun bakal janten mitra bisnis kami, sareng langkung jauh deui, kami hoyong janten babaturan anjeun.
Kami, didieu aya kahoyong anu getol, ngantosan anjeun iraha waé kontak sareng kami, sareng ngarepkeun hubungan bisnis sareng anjeun dina waktos anu caket.

Jasa & Kakuatan Kami

Top Asain Resource Co., Ltd mangrupikeun perusahaan anu terintegrasi dina OEM & ODM, produksi, bungkusan, logistik darat sareng penjualan internasional, gaduh pangalaman ékspor 20 taun.
Kami parantos ngadegkeun jaringan jual sadunya sareng kami tiasa nyayogikeun produk sareng jasa pangsaéna dina harga anu kalapa.
Kami ngahususkeun kana produk ker, utamina dina aktipitas jati sareng jero ruangan, parokan kebon, cocooan, jst.
Kami gaduh tim pengembangan produk propésional nyalira, tiasa dina waktos anu singget pikeun ngembangkeun sareng mendakan produk anu anjeun peryogikeun.
Sareng kami gaduh pabrik nyalira pikeun ngatur produksi sareng kualitas sadaya produk
FAQ
Istilah harga: FOB Ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami