Méja taman outdoor Balkon méja sareng korsi sét

Méja taman outdoor Balkon méja sareng korsi sét

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan Husus:
Taman Set
Pamakéan umum:
Jati outdoor
Kemasan surat:
N
Narilep:
henteu
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
TOP ASIAN
Jumlah modél:
TA-TSC27
Ngaran Produk:
Méja taman outdoor Balkon méja sareng korsi sét
Gaya:
Jati Modern Modern
Bingkai:
Plastik
Warna:
Warna Disaluyukeun
Ukuran:
Korsi: 74 X 66 X 77.5 CM; Méja Babak: 45X 45 X41.5 CM
Paking:
1set / CTN
Bahan:
Plastik
Kamampuhan Suplai
50000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Standar kami atanapi sakumaha per pamundut customer urang
Palabuhan
Ningbo

Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 500 501 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 25 30 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Ngaran Produk
Méja taman outdoor Balkon méja sareng korsi sét
Gaya
jati outdoor
Merek
TOP ASIAN
Warna
ngaropea
Pigura
Plastik
Tempat Produk
Cina
Ukuranna
Korsi: 74 X 66 X 77.5 CM; Méja Babak: 45X 45 X41.5 CM
Modeu pangemasan
1set / CTN

Detil Produk
Produk Patali
Perkenalan Perusahaan
Top Asian Resource Co., Ltd., didirikeun taun 2012. Ngaliwatan mangtaun-taun pangembangan kalayan usaha rajin sareng berdedikasi tim kami sareng dukungan anu dipasihkeun ku palanggan anu kami harga, Top Asian Resource Co., Ltd. parantos janten salah sahiji pamimpin luhur panyadia di Cina.

Produk kami diékspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di panjuru dunya kalayan kualitas luhur sareng harga kalapa.
Kami gaduh produk "MAIN" ieu pikeun nawiskeun anjeun:
Jati Luar, Barang kebon, Barang Patio sareng Hiasan anu sanés.
Top Asian Resource Co.is siap iraha waé pikeun dijantenkeun vendor anjeun anu dipercaya sareng dipercaya di Cina. 100% Kapuasan pelanggan mangrupikeun tujuan urang.
Sakali kontak sareng kami, anjeun bakal janten mitra bisnis kami, sareng langkung jauh deui, kami hoyong janten babaturan anjeun.
Kami, didieu aya kahoyong anu getol, ngantosan anjeun iraha waé kontak sareng kami, sareng ngarepkeun hubungan bisnis sareng anjeun dina waktos anu caket.

Jasa & Kakuatan Kami

Top Asain Resource Co., Ltd mangrupikeun perusahaan anu terintegrasi dina OEM & ODM, produksi, bungkus, logistik darat sareng penjualan internasional, gaduh pangalaman ékspor 20 taun. Kami parantos ngadegkeun jaringan jual di dunya sareng urang tiasa nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna di harga kalapa.
Kami ngahususkeun kana produk ker, utamina dina aktipitas jati sareng jero ruangan, parokan kebon, cocooan, jst.
Kami gaduh tim pengembangan produk propésional nyalira, tiasa dina waktos anu singget pikeun ngembangkeun sareng mendakan produk anu anjeun peryogikeun.
Sareng kami gaduh pabrik nyalira pikeun ngatur produksi sareng kualitas sadaya produk
FAQ
Istilah harga: FOB Ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami