Warta

  • Faktor naon anu kedah diperhatoskeun dina milih bahan pikeun parabot outdoor?

    Usum panas bakal datang, sareng jati outdoor bakal gancang dianggo. Anjeun panginten ngémutan yén jati luar kedah ngagaduhan ciri anu sami sareng jati jero ruangan sapertos méja, korsi sareng sofa, sapertos ketahanan, kanyamanan sareng gaya (sareng tangtosna, hargana). Ieu diperyogikeun. Tapi anu utama differe ...
    Maca deui
  • Jati ogé tiasa janten seni

    Sababaraha jati nyalira ngandung bahan patung, utamina tina kai, logam, keramik atanapi résin, anu tiasa diklasifikasikeun kana katégori sanés selain korsi praktis. Upami tiasa, taroskeun ka seniman pikeun ningali dimana kebon sareng perabotan anjeun disimpen, atanapi pasihan anjeunna seueur ...
    Maca deui
  • Naon sarat pikeun parabot outdoor?

    Dina raraga ngajantenkeun jati luar langkung saé adaptasi sareng lingkungan luar sareng ngajantenkeun jalma gaduh kagiatan luang sareng nyaman di lingkungan luar, jati luar biasana gaduh syarat sapertos kieu: 1. Umur panjang, awét Dibandingkeun sareng jati outdoor, anu paling prominen .. .
    Maca deui