Taros Kami

Alamat

No 06, Area A, Lantai 9, No. 128, Jalan Zhonghua Beida, Shijiazhuang, Hebei, Cina.

Telepon

+86 13582615033

+86 (0) 311 87082281

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami