Promosi Jati Taman Luar Ruangan - ranjang sofa rotan Rattan Pesanggrahan sareng Sofa Set Sareng Bantal

Promosi Jati Taman Luar Ruangan - ranjang sofa rotan Rattan Pesanggrahan sareng Sofa Set Sareng Bantal

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan Husus:
Taman Set
Pamakéan umum:
Jati outdoor
Kemasan surat:
N
Narilep:
henteu
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
TOP ASIAN
Jumlah modél:
TA-RB009
Ngaran Produk:
Promosi Pesanggrahan Taman Ruangan Rotan Ranjang sareng Sét Sofa
Bingkai:
waja
Warna:
Hideung
Bantal:
8cm
Paking:
1set / 2 karton
Ukuran:
Dia.180x176cm
Bantal:
4 pcs
Bahan:
Rotan

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
84X61X84 cm
Beurat kotor tunggal:
48.000 kg
Tipe Paket:
Standar kami atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Conto Gambar:
package-img
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 400 > 400
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Ngaran Produk
Pesanggrahan Ranjang / Susun sofa
Gaya
Jati luar
Ukuran Produk
dia.180 × 176 cm
Warna
Hideung
Bahan pigura
Baja
Tempat Produk
Cina
Bantal
T8cm
Modeu pangemasan
1set / 2ctn
Gambar lengkep
Produk Patali
Pakét & Pengiriman
Perkenalan Perusahaan
Top Asian Resource Co., Ltd., didirikeun taun 2012. Ngaliwatan mangtaun-taun pangwangunan kalayan usaha rajin sareng dédikasi
tim kami sareng dukungan anu dipasihkeun ku palanggan anu kami hargaan, Top Asian Resource Co., Ltd. parantos janten salah sahiji pamasok utama
di Cina.

Produk kami diékspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di panjuru dunya kalayan kualitas luhur sareng harga kalapa.
Kami gaduh produk "MAIN" ieu pikeun nawiskeun anjeun:
Jati Luar, Barang kebon, Barang Patio sareng Hiasan anu sanés.
Top Asian Resource Co.is siap iraha waé pikeun dijantenkeun vendor anu dipercaya sareng dipercaya di Cina. 100% Kapuasan pelanggan nyaéta kami
udagan.
Sakali kontak sareng kami, anjeun bakal janten mitra bisnis kami, sareng langkung jauh deui, kami hoyong janten babaturan anjeun.
Kami, didieu aya kahoyong anu getol, ngantosan anjeun iraha waé kontak sareng kami, sareng ngarepkeun hubungan bisnis tiasa dijantenkeun
sareng anjeun dina waktos anu caket.

Jasa & Kakuatan Kami

Top Asain Resource Co., Ltd mangrupikeun perusahaan anu terintegrasi dina OEM & ODM, produksi, bungkus, logistik daratan sareng internasional
penjualan, gaduh pangalaman ékspor 20 taun.Kami parantos ngadegkeun jaringan jual sadunya sareng kami tiasa nyayogikeun produk anu pangsaéna sareng
jasa dina harga kalapa.
Kami ngahususkeun kana produk ker, utamina dina aktipitas jati sareng jero ruangan, parokan kebon, cocooan, jst.
Kami gaduh tim pengembangan produk propésional nyalira, tiasa dina waktos anu singget pikeun ngembangkeun sareng mendakan produk anu anjeun peryogikeun.
Sareng kami gaduh pabrik nyalira pikeun ngatur produksi sareng kualitas sadaya produk
FAQ
Istilah harga: FOB Ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami