Ayun pod Hammock Kursi Ayun Hammock Kursi Taman Luar Kursi Ayun Ayun

Ayun pod Hammock Kursi Ayun Hammock Kursi Taman Luar Kursi Ayun Ayun

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan umum:
Jati outdoor
Kemasan surat:
Y
Tempat Asalna:
Cina
Keyword:
Korsi Ayun Luar
Fitur:
Awet
Palabuhan Ngunggah:
Palabuhan Ningbo
Pamakéan:
Rékréasi outdoor
Logo:
Costomized
Gaya:
Korsi luang
Bahan:
Polycotton
Bungkusan & Pangiriman
Palabuhan
NINGBO

Waktos prosés :
Jumlah (karton) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Ngaran Produk HP
Ayun pod Hammock Kursi 
Beurat
4 / 4,5 KGS
Ukuranna
Ukuran korsi: 80x100x120cm
Warna
Disaluyukeun
Kapasitas beurat
Ngeunaan 120kgs / 265lbs
Ukuran Pakét
102x102x5cm
Bahan
Lawon: tali poli katun, tabung baja, 180g poliéster
Modeu pangemasan
1pc / karton (atanapi sakumaha diperlukeun)

Ngagantung sareng bersantai di kebon anjeun, handapeun tangkal, di teras, atanapi bahkan di jero rohangan. Korsi ayun mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun bersantai, maca, atanapi tidur siang di luar ruangan.

Punten ngahubungi kami pikeun inpormasi lengkep.

Pakét & Pengiriman
1pc / kantong opp / karton
Perkenalan Perusahaan
Hebei Top Asian Resource Co., Ltd dikhususkeun dina pembuatan Jati Luar (ODF), Lawn sareng kebon barang. Kami supplier Walmart, Lowe's, Kmart jsb Supermarket.

Produk utama urang kalebet rupa-rupa tempat tidur gantung, korsi tempat tidur gantung, tempat tidur gantung,
ayun, korsi goyang, payung kebon, payung nangtung (base payung), set bistro, méja & korsi, kasur udara, baja / trellis kai, penanam kai, pager awi / waja, batang awi jsb.

Kami Utamana ngekspor ka Amérika Serikat, Australia, Kanada, Éropa, Asia Tenggara sareng kabupatén sanésna, Kami ogé ngabagéakeun pesen OEM & ODM.
Tarékah kami nyaéta "Kualitas, Kajujuran, Efisiensi sareng Kapamalian". Sambutan wilujeng sumping konsumén anyar sareng lami sareng rerencangan sadunya ngahubungi kami pikeun ngawangun masa depan cerah urang babarengan, bakal aya réspon gancang ti kami.
FAQ

1. Naha milih urang? 1) Gaduh pangalaman dina bisnis sareng supermarket terkenal sareng pasar Dunya anu béda 2) Ngalakukeun perdagangan luar negeri
langkung ti 20 taun. 3) Tanggapan gancang sareng pangabisa ngaluarkeun masalah. 2. Naha aya jaminan kualitas pikeun produk ieu? -Materialna
kami nganggo minuhan standar Perlindungan Lingkungan sareng kualitas kami diawasi ku QC sareng disatujuan ku anu katilu
pihak (BV / Intertek / UL)
3. Dupi abdi tiasa nyetak logo kami dina produk? -Sast Anjeun tiasa. Pesenan OEM sareng ODM wilujeng sumping, Logo anjeun nyalira ditampi. 4.Bisa abdi
milih produk kalayan ukuran atanapi warna anu béda? -Customised Spéksi & warna ditampi ogé. 5. Dupi abdi kéngingkeun conto pikeun uji kualitas
? Tangtosna leres, sareng kami sapuk pisan yén tés sampel sateuacan dipéréskeun diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami