Pasokan harga murah korsi taman ayun ayun korsi goyang taman mewah

Pasokan harga murah korsi taman ayun ayun korsi goyang taman mewah

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan umum:
Jati outdoor
Kemasan surat:
N
Bahan:
Logam, Baja, poliéster
Tempat Asalna:
Zhejiang
Jumlah modél:
TA-YN020, TA-YN020
Ngaran Produk:
Tilu jalma ngayun
Warna:
Pilihan atanapi ngaropea
Paking:
1set / karton
Gaya:
Jati Modern Modern
Pamakéan:
Kebon, Patio, Luar
Ukuran:
170X110X153cm
Kamampuhan Suplai
50000 Set / Sét per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Standar kami atanapi sakumaha per pamundut customer urang
Palabuhan
Ningbo

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 200 201 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 35 45 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Ngaran Produk
Tilu Jalma Ayun
Gaya
Jati Taman Luar
Ukuran Produk 
170X110X153cm
Warna
Pilihan atanapi ngaropea
Bahan Pigura
Baja, Perawatan semprot permukaan
Tempat Produk
Cina
Bahan lawon 
Lawon poliéster waterproof /
lawon Oxford énkripsi
Modeu pangemasan
1set / CTN
Diplay Produk Sarua                                                                                 
TA-NY008
TA-NY006
TA-NY009
TA-NY015
Produk Patali
Pakét & Pengiriman
Perkenalan Perusahaan
FAQ
Istilah harga: FOB Ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami