Tuang méja makan méja taman aluminium tuang

Tuang méja makan méja taman aluminium tuang

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Pamakéan Husus:
Taman Set
Pamakéan umum:
Jati Parabot Parabot, Parabot Parabot Ruangan
Kemasan surat:
N
Bahan:
logam, Logam
Tipe Logam:
Aluminium, Aluminium Cor
Narilep:
henteu
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
TA-CA002, TA-CA002
Ngaran Produk:
Taman Bistro Siapkeun
Warna:
Warna Disaluyukeun
Rengse:
Lukisan dilapis bubuk
Kamampuhan Suplai
30000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Standar kami atanapi sakumaha per pamundut customer urang
Palabuhan
Palabuhan Ningbo

Waktos prosés :
Kuantitas (Sét) 1 - 964 965 - 2000 > 2000
Est. Waktos (dinten) 30 40 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk

 

Ukuranna

Méja: D60.5 x H66cm Korsi: D52 x W40 x H89cm

Bahan

 Cor Aluminium

Gaya

 jati outdoor

kasempetan

 Balkon, kebon, ruang tamu

MOQ

964sét

Beurat

12.1kg / set

Ngepak

 1set / CTN

Émbaran parusahaan

 

Pameran

 

 

Bungkusan & Pengiriman

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami